Ledig stilling

Ta kontakt ved spørsmål om stillinger

Atle Andersen – daglig leder / Statsautorisert Revisor

E-post: aa@kraftas.no
Mobil: 920 24 215

 Send oss gjerne en åpen søknad

Lene Endresen – administrativ sekretær

E-post: le@kraftas.no
Mobil: 997 60 695

Revisormedarbeider

Fast stilling som revisormedarbeider søkes til en av Lyngdals mest spennende arbeidsplasser

Arbeidsoppgaver vil være revisjon med oppfølging av egne kunder i samarbeid med ansvarlig revisor, utarbeidelse av årsregnskap og skattemelding, rådgivning og konsulentbistand.

Delta i revisjonsteam og bruke nye teknlogiske løsninger i vårt revisjonsarbeid. Finansiell oppfølging av perioderegnskap, analyser, periodeavslutninger og løpende bistand mot økonomiansvarlig, eiere eller regnskapsfører.

Delta i team knyttet til rådgivningsprosjekter, finansielle forhold, likviditet og skatt.

Vårt selskap har bred kompetanse innen økonomi og legger vår stolthet i god oppfølging av alle kunder og gjøre den komplekse revisjons-sjargong til noe forståelig for alle.

Vi tilbyr en unik faglig bred utvikling av den nyansatte.

Ellers ønsker vi at du har bachelor eller master innen regnskap eller revisjon, to til fem års erfaring innen revisjon, men nyutdannede vil også bli vurdert. Vi ønsker at du har god oversikt over gjeldende lover og regler. Det er et krav at du har gode kommunikative evner i norsk, både skriftlig og muntlig.

 

Om arbeidsgiveren

Vi er et firma med bred kompetanse, et betydelig nettverk av store, mellomstore og mindre klienter i regionen. Vi arbeider også med klienter utenfor regionen og ofte som klientens primære finansielle og strategiske rådgiver – derav spennende oppgaver.
Hos oss blir du en del av et team på ca 12 dyktige revisjons-, regnskaps og rådgivningsmedarbeidere. Vi har et svært godt arbeidsmiljø og våre lokaler er sentralt i Lyngdal og i Flyparken på Lista.

Vi tilbyr kurs og løpende etterutdanning ihht Revisorlovens krav, gode pensjons- og forsikringsordninger samt helseforsikring. Vi har diverse sosiale arrangement i løpet av året og utenlandstur ca annethvert år.

Vi tilbyr et godt samarbeidsmiljø der alle deler av sin kompetanse og hvor du vil trives og utvikle deg.

 

 

 

Økonomi og regnskapsmedarbeider

Lyst på oppgaver innen regnskap, økonomi og rådgivning i et spennende selskap i vekst?

Kraft Rådgivning og Økonomi AS søker etter en initiativrik økonomimedarbeider. Vi ser etter deg som har relevant erfaring innen regnskap og lønn, med interesse for begge fagfelt, har god systemforståelse, er lærevillig, effektiv og nøyaktig og trives med perioder med høyt tempo. Du må kunne flytende norsk, skriftlig og muntlig.

Vi ser etter deg som har noen års relevant arbeidserfaring og utdanning innen økonomi eller regnskap. Vi jobber mye i team og med kunder, så det er en fordel at du trives med å kommunisere og samarbeide med andre, og bidrar aktivt til et godt arbeidsmiljø.

Det vil også telle positivt om du er statsautorisert regnskapsfører, men dette er ikke et absolutt krav for å søke stillingen.

 

Om arbeidsgiveren

Kraft Rådgivning og Økonomi AS er leverandør av komplette tjenester innen rådgivning og regnskap. Vi er et firma med bred kompetanse, et betydelig nettverk av store, mellomstore og mindre samarbeidspartnere i regionen. Vi arbeider også med samarbeidspartnere utenfor regionen og ofte som kundens primære finansielle og strategiske rådgiver – derav spennende arbeidsoppgaver. Vi skreddersyr tjenester ut fra behov og vårt mål er å bidra til økt lønnsomhet, vekst og utvikling for våre kunder.

Vi jobber hver dag med å gi ærlige og lønnsomme råd slik at våre kunder lykkes med å drive bærekraftig og skape gode arbeidsplasser. Vårt selskap har bred kompetanse innen økonomi og rådgivning og legger vår stolthet i god oppfølging av alle kunder og gjøre den komplekse regnskaps-sjargongen til noe forståelig for alle.

Vi bruker den nyeste teknologien innenfor regnskap slik at både våre kunder og vi får en så behagelig hverdag som mulig.

Vi tilbyr kurs og løpende etterutdanning, gode pensjons- og forsikringsordninger samt helseforsikring. Vi har diverse sosiale arrangement i løpet av året og utenlandstur ca annethvert år.

Vi har lokaler sentralt i Lyngdal og i Flyparken på Lista.

Kvalitet

Vi sikrer at revisjon og regnskap blir utført på en god og effektiv måte. Vår registrerte revisor med mange års erfaring innen revisjon, samt medarbeidere med høy utdannelse og kompetanse sikrer god tilgang på faglig ressurser både innen revisjon, rådgivning og regnskap. 

Rådgivende

Vi leverer økonomiske rådgivningstjenester til kunder lokalt, i Agder og resten av landet. Ved å kombinere de sterke ressursene våre fra regnskap og revisjon kan vi yte best mulig rådgivning tilpasset ditt behov.

Allsidig

Vi har bred faglig erfaring som er til nytte for helheten både for eier og selskapet.

Folkelig

Vi har en liketil og trivelig atmosfære som kommer kunden til gode ved at det skal være enkelt å ta en prat ved besøk på kontoret eller å ringe oss. Det er viktig for kunden at vi har forstått hva problemet er, slik at vi på best mulig måte være en del av løsningen

Trygghet

Du skal være trygg på at vi finner de beste løsningene for deg og ditt selskap, ved vårt genuine engasjement og vide erfaring. Vi er opptatt av å ivareta våre kunder og kunderelasjoner på en ryddig og profesjonell måte.